Ma. 17-09

De Popfabryk presenteert: fotomanifestatie Opkomst

Vanaf maandag 17 september 2012 zal de Leeuwarder binnenstad een maand lang het decor vormen voor Op Komst, een fotomanifestatie over jong Fries talent en dóór jong Fries talent. Nooit eerder werd de binnenstad van Leeuwarden op zo’n manier ingezet als openbare expositieruimte. Drie talentvolle Friese fotografen volgden afgelopen jaar elk een opkomende Noordelijke act. Het resultaat biedt een uniek kijkje in het leven van aanstormende muzikanten als Kraantje Pappie, A Silent Express en Pioneers of Love.

Maandag 17 september
Waar: binnenstad Leeuwarden
Aanvang: doorlopend
Entree: gratis

Music Quiz Paddy O’Ryan

Elke maandagavond staat Paddy’s in het teken van een muziekquiz. Heb je een grote muziekkennis, of juist helemaal niet maar hou je wel van een spelletje? Kom dan naar Paddy O’Ryan om je kennis te testen en er hopelijk met leuke prijzen vandoor te gaan!

Maandag 17 september
Waar: Paddy O’Ryan, Leeuwarden
Aanvang: 21.00  uur
Entree: € 3,-


Expansie Festival Jubbega

Consumentenbeurs Expansie Jubbega is de oudste en succesvolste consumentenbeurs van Fryslân met een eigen traditie, sfeer en historie gekoppeld aan een groots evenementen-programma. ‘s Avonds zullen de Edwin Eversband en Melrose een optreden verzorgen.

Maandag 17 september
Waar: Jubbega
Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 15,00