Do. 20-09

De Popfabryk presenteert: fotomanifestatie Opkomst

Vanaf maandag 17 september 2012 zal de Leeuwarder binnenstad een maand lang het decor vormen voor Op Komst, een fotomanifestatie over jong Fries talent en dóór jong Fries talent. Nooit eerder werd de binnenstad van Leeuwarden op zo’n manier ingezet als openbare expositieruimte. Drie talentvolle Friese fotografen volgden afgelopen jaar elk een opkomende Noordelijke act. Het resultaat biedt een uniek kijkje in het leven van aanstormende muzikanten als Kraantje Pappie, A Silent Express en Pioneers of Love.

 

Maandag 17 september
Waar: binnenstad Leeuwarden
Aanvang: doorlopend
Entree: gratis


Band contest – 
Het Bolwerk Sneek i.s.m. Kunstencentrum Atrium & Ritmyk 

Als opening voor een  nieuw seizoen “Talent Nights” organiseren Het Bolwerk en Kunstencentrum Atrium & Ritmyk een band contest. Op deze avond krijgen bands van het Kunstencentrum de gelegenheid om op te treden in een professioneel poppodium, waarbij de rockabilly band de Downbeat Maestro’s de meest talentvolle band van de avond zal uitkiezen.

 

Donderdag 20 september
Waar: Poppodium het Bolwerk in Sneek
Aanvang: 19.30 uur
Entree: gratis
Informatie: www.hetbolwerk.nl


Instore optreden Mr. Midje in Kong Kong Records

Deze jonge singer-songwriter uit Leeuwarden heeft met zijn innemende alternatieve popliedjes met een country inslag het afgelopen anderhalf jaar de nodige aandacht gekregen. Op zijn goed gevulde CV staan onder andere het winnen van de Friese Kunstbende en de Singer-Songwriter Contest 2011 van Friesland Pop.  Mr. Midje werkt aan het omzetten van zijn solorepertoire naar een bandsetting, maar zal deze avond met alleen een gitaar zijn nummers ten gehore brengen.

 

Donderdag 20 september
Waar: King Kong Records Leeuwarden
Aanvang: 20.15 uur
Entree: gratis


Karaoke Café Scooter’s

Elke donderdag is het weer feest in café Scooters in Leeuwarden, want dan is het weer tijd voor de karaoke. Zing een liedje, doe een dansje, het kan allemaal.

 

Donderdag 20 september
Waar: Cafe Scooter’s Leeuwarden
Aanvang: 20.00 uur
Entree: gratis